En af dine mange fordele som sponsor i FC Fredericia

Hospitality i FC Fredericia
Kontakt os for mere info
Hospitality

 Hospitality

Som erhvervspartner i FC Fredericia får du adgang til samtlige VIP-arrangementer til vores hjemmekampe, samt yderligere sponsorarrangementer i løbet af sæsonen for minimum 2 personer. Der vil til alle arrangementer være forplejning i form af mad og drikke ad libitum.

Når FC Fredericia inviterer sine sponsorere og samarbejdspartnere til VIP-arrangement forud for en hjemmekamp på Monjasa Park, så sørger FC Fredericia altid for at rammerne er i orden.

Til alle hjemmekampe vil der være mad, øl, vin og vand ad libitum i VIP-loungen på Monjasa Park. Derudover vil der i pausen af fodboldkampen være kaffe og kage i VIP-loungen.

I FC Fredericia tilbyder vi to løsninger i forhold til VIP-billetter til vores hjemmekampe på Monjasa Park. Man kan enten have VIP-kort, så man kan deltage det antal personer som man har VIP-kort, eller man kan have VIP-billetter i en billetbank, så man kan disponere over sine VIP-billetter, hvor der vil blive trukket det antal billetter, som man bruger fra sin billetpulje.

Du vil i et erhvervspartner sponsorat til 25.000 kr. + moms få blandt andet 40 VIP-billetter, som giver dig rig mulighed for at blive forkælet året rundt.

Bestilling af VIP-billetter

Som sponsor i FC Fredericia får man et login til sin egen billetside, hvorpå man kan tilmelde sig vores VIP-arrangementer til vores hjemmekampe på Monjasa Park. Man kan på én gang tilmelde sig til samtlige VIP-arrangementer i henholdsvis efteråret eller foråret. Derudover kan man hele tiden følge sit billetforbrug og til hvilke kampe man har bestilt hvad og hvem som har bestilt det.

Vi har til vores VIP-arrangementer til hjemmekampe på Monjasa Park det samme program. (Der kan forekomme ændringer ved udsolgte arrangementer).

 En hjemmekamp foregår typisk sådan:

  • Dørene åbner 1½ time før kampstart.
  • Der bydes velkommen fem kvarter før kampstart.
  • Maden serveres 1 time før kampstart.
  • Cheftræneren byder velkommen med sit taktiske oplæg tre kvarter før kampstart.
  • I pausen vil der være kage og kaffe.

 

Støt fodbolden i Fredericia

Bliv en del af Fredericias stærkeste erhvervsnetværk

Hjemmebane

Monjasa Park
Vestre Ringvej 102
7000 Fredericia

Følg os her

Kontakt os