FC FREDERICIA hjemmekamp

Bestilling af plads!
Billetter

 

BESTILT PLADS TIL KAMPEN MOD SILKEBORG IF D. 27 SEPTEMBER KL. 14.00 PÅ MONJASA PARK! 

 

 • HUSK AT MEDBRINGE DIT GAVEKORT, SÆSONKORT, MEDLEMSKORT TIL RED PRIDE ELLER FRIBILLET!
  Har du ikke gavekort, fribillet, sæsonkort eller medlemskort til Red Pride, så kan du først tilmelde dig kampen, hvis der bliver sat billet til salg. 
  Du skal ikke registrere dig på denne side, hvis du køber billet, da vi har dine kontaktinformationer fra billetsystemet ved billetkøb (uanset hvor mange billetter du køber).
  Så udfyld kun denne side, hvis du har gavekort, fribillet, sæsonkort eller medlemskort til Red Pride.

  Efter din registrering vil du modtage en bekræftelse på mail, hvis din registrering er korrekt!

  OBS! Kl. 10.00 søndag d. 27 september tager vi ikke længere imod registreringer fra denne side, da vi laver udtræk over tilmeldte tilskuere kl. 10.00.

  Så ønsker du se at kampen og klokken er efter 10.00 søndag d. 27 september, så skal du blot komme til billetvognen ude foran Monjasa Park og vise din fribillet, sæsonkort, medlemskort til Red Pride, gavekort eller ID, så vil du få udleveret en billet du kan bruge i indgangen (du bliver bedt om at oplyse dit navn og kontaktinformation i indgangen).Vælg den sektion, hvor du vil sidde under kampen. Ved udsolgt i en sektion, kan du blive flyttet til anden sektion.
Hovedtribune VestFanafsnit Øst

Vælg den billettype du medbringer til kampen. OBS! HUSK at din billet, kort eller ID skal fremvises/scannes i indgangen.
Jeg har et medlemskort til Red Pride (Kan kun bruges til fanafsnit)Jeg har et sæsonkortJeg har et sæsonkort fra en sponsorJeg har en fribilletJeg har en fribillet fra en sponsorJeg har et gavekortJeg er under 15 år

Skriv denne kode nedenfor captcha

Efter afsendelse af bestillingen, og hvis der stadig er billetter tilbage, modtager du en bekræftelse på din e-mail.

Støt fodbolden i Fredericia

Bliv en del af Fredericias stærkeste erhvervsnetværk

Hjemmebane

Monjasa Park
Vestre Ringvej 102
7000 Fredericia

Følg os her

Kontakt os