FC FREDERICIA hjemmekamp

Bestilling af plads!

Billetter

 

DER ER INGEN KAMPE AT MELDE SIG TIL I ØJEBLIKKET.


Herefter kan vi ikke garantere dig en plads og der tages forbehold for at der bliver udsolgt.

FØLGENDE RETNINGSLINJER SKAL OVERHOLDES FOR AT KOMME IND PÅ MONJASA PARK.
– Fremvise coronapas, ID (f.eks. pas, kørekort eller sundhedskort) og billet, hvor samme navn fremgår på alle tre dele.
– Bære mundbind indtil du sidder på din plads.
– Hold altid minimum 1 meters afstand til andre, også når du sidder på din anviste plads. (Nær relation undtaget)
– Bliv væk hvis du holder med udeholdet

Læs øvrige COVID-19 retningslinjer her:
https://fcfredericia.dk/covid-19/

Se video her hvordan vi arbejder med Superliga ordningen.
https://www.superliga.dk/superligaordningen-0

FØLGENDE PERSONER KAN REGISTRERE SIG PÅ DENNE SIDE:
– Hvis du havde sæsonkort til efteråret 2020
– Hvis du var medlem af Red Pride i efteråret 2020
– Hvis du er under 15 år og dermed kommer gratis ind (Husk sygesikring som skal forevises i indgangen)
– Hvis du har et sæsonkort eller fribillet fra en sponsor eller FC Fredericia
– Hvis du har et gavekort eller klippekort til hjemmekampe på Monjasa Park

DU VIL MODTAGE EN BILLET INDEN KAMPEN PÅ EMAIL FRA FC FREDERICIA, HVORPÅ DER STÅR HVILKEN INDGANG, SEKTION OG PLADS DU SKAL BENYTTE!

  Vælg din "Billettype".
  Jeg havde et medlemskort til Red Pride i efteråret 2020Jeg havde et sæsonkort til efteråret 2020Jeg har et sæsonkort eller fribillet fra en sponsor eller FC Fredericia og medbringer detteJeg har et gavekort eller klippekort og medbringer detteJeg er under 15 år og medbringer ID

  Vælg din "Sektion".
  Jeg vil gerne sidde med Red Pride på den gamle tribuneJeg vil gerne sidde på den nye tribune (kan IKKE vælges hvis du kun har købt medlemsskab til Red Pride og dermed ikke sæsonkort med adgang til hele Monjasa Park)

  Efter afsendelse af bestillingen, og hvis der stadig er billetter tilbage, modtager du en bekræftelse på din e-mail.

   

  Information om behandling af personoplysninger på tilskuere og andre i forbindelse med afviklingen af professionelle fodboldkampe i Danmark

   

  Formål med behandlingen af persondata

  I forbindelse med afviklingen af fodboldkampe under den igangværende Corona-pandemi vil Divisionsforeningen behandle en række oplysninger på alle tilskuere og andre på stadiontribunerne mhp. at oplyse om eventuelle konstaterede smittede med COVID-19 på stadion og/eller til at spore smitte på stadion.  Oplysningerne vil blive indhentet på baggrund af konkrete smittetilfælde fra de pågældende klubber.

   

  Hjemmel til behandling af persondata

  Behandlingen af disse personoplysninger er nødvendig af hensyn til samfundsinteresser på folkesundhedsområdet, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 9, stk. 2, litra i), fx forebyggelse af spredning af COVID-19 blandt tilskuere i Herre-DM og Herre-LP og sikringen af høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder på tribunerne.

   

  Kategorier af persondata

  Divisionsforeningen behandler følgende oplysninger:

  Billetkøbers navn, e-mail, telefonnr., adresse, billetnr., allokerede pladser på stadion, antal købte billetter, samt de tilsvarende oplysninger på billetkøbers eventuelle gæster.  

  Disse udgør almindelige personoplysninger.

   

  Hvem behandler data

  Persondata vil blive behandlet af de nødvendige og relevante medarbejdere i Divisionsforeningens administration. 

   

  Dataansvarlig

  Divisionsforeningen er dataansvarlig for de af klubberne udleverede personoplysninger. 

   

  Hvornår og hvordan behandles data

  Såfremt der konstateres en eller flere smittede efter at have befundet sig på et fodboldstadion, uanset om smitte er sket forud for eller efter tilstedeværelsen på stadion, indhenter Divisionsforeningen kontaktoplysninger fra de pågældende klubber på de personer, som kan have befundet sig i samme område som en konstateret smittet.

  Alle personoplysninger vil blive behandlet fortroligt og i henhold til national lovgivning af kun de nødvendige, relevante medarbejdere i Divisionsforeningen. Der er foretaget de passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte personoplysningerne og for at sikre, at behandlingen af personoplysningerne sker i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.

   

  Videregivelse

  Såfremt Divisionsforeningen i henhold til national lovgivning er forpligtet til at videregive personoplysningerne, vil dette altid ske således, at der ikke videregives andre oplysninger end de strengt nødvendige for efterlevelse af gældende lovkrav.

  Divisionsforeningen kan videregive personoplysninger i anonymiseret form til tredjemand til statistiske og/eller videnskabelige formål.

   

  Opbevaring

  Personoplysningerne indsamles i forbindelse med køb af kampbilletter og opbevares så længe, det er nødvendigt for at forfølge formålet med behandlingen af personoplysninger, i henhold til Databeskyttelsesforordningens art. 5, stk. 1, litra e), samt eventuelt til arkivformål i samfundets interesse og/eller til videnskabelig forskning og statistiske formål.

   

  Indsigtsret, ret til berigtigelse og klageadgang

  Du kan få indsigt i, hvilke personoplysninger Divisionsforeningen har registreret om dig, få berigtiget eller opdateret dine oplysninger samt klage over Divisionsforeningens behandling af dine oplysninger ved at kontakte Divisionsforeningens databeskyttelsesrådgiver på følgende vis:

   

  • E-mail: tara@dbu.dk
  • Telefon: + 45 43 26 22 14 / + 45 60 60 79 82
  • Brev: Foreningen af Divisionsklubber i Danmark, DBU Allé 1 , 2605 Brøndby, Att. Tanja Koch-Rasmussen, CVR nr. 86 83 63 19

   

  Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af dine personoplysninger eller ikke mener, at dette sker i henhold til gældende lovgivning, kan du desuden klage til Datatilsynet. Læs mere her.

  Nærværende dokument skal ses som et supplement til den til enhver tid gældende privatlivspolitik, som ligger på Divisionsforeningens hjemmeside.

   

   

   

  Støt fodbolden i Fredericia

  Bliv en del af Fredericias stærkeste erhvervsnetværk

  Hjemmebane

  Monjasa Park
  Vestre Ringvej 102
  7000 Fredericia

  Følg os her

  Kontakt os