På søndag d. 27 september er der igen fodbold på Monjasa Park.
Vi tager imod Superliga nedrykkerne fra Silkeborg IF kl. 14.00.

Vi er desværre kommet i den situation, ligesom den øvrige del af fodbold Danmark, at vi kun må lukke 500 personer ind på Monjasa Park. Dette er inkl. spillere, frivillige, vagter mm..
Derfor vil der fortrinsret være billetter til samarbejdspartnere, sæsonkortholdere, medlemmer af Red Pride og personer med et gavekort eller en fribillet.
Der er enkelte personer som allerede har købt billet, inden at vi fik lukket for salget i fredags, disse billetter er stadig aktive og gælder til kampen.

Har du sæsonkort, gavekort, medlemskort til Red Pride eller fribillet, så skal du først udfylde dette link og så medbringe dit sæsonkort, gavekort, fribillet eller medlemskort til Red Pride til indgangen på søndag, hvorefter du krydses af på en liste i indgangen og får adgang til Monjasa Park.
Bestil din plads her: https://fcfredericia.dk/billetter/saesonkort/

Har du ikke et gavekort, medlemskort til Red Pride, fribillet, sæsonkort eller er samarbejdspartner i FC Fredericia, så har du mulighed for at købe billet fra på torsdag d. 24 september kl. 12.00, hvis der er billetter tilbage. Dette gælder også hvis du er under 15 år og dermed får gratis entré.
Derfor opfordrer vi alle sæsonkortholdere, samarbejdspartnere, medlemmer af Red Pride m. fl. til at tilmelde sig kampen inden torsdag kl. 12.00.
Lad dog være med at tilmelde dig kampen, hvis ikke at du er 100% sikker på at du kommer!

Hvis du kommer til kampen på søndag, så beder vi dig læse vores Corona retningslinjer her:
https://fcfredericia.dk/covid-19/