Til søndagens kamp mod Kolding IF har vi inddelt Monjasa Park i tre sektioner efter de gældende retningslinjer fra myndighederne vedr. COVID-19.
Det betyder at vi kan have 600 tilskuere på Monjasa Park, da vi har 1.200 siddepladser og der skal være et sæde mellem hver tilskuer.

Inden du kommer på Monjasa Park, beder vi dig læse de retningslinjer, som vi alle skal overholde, for at vi kan sikre en tryg og god oplevelse.
Du finder retningslinjerne ved klikke her: https://fcfredericia.dk/covid-19/

Ønsker du at købe billet til kampen, så anbefaler vi dig at gøre dette på forhånd her: https://fcfredericia.billetten.dk/index/chooseprice/showid/236296/type/1?

Det er også muligt at købe billet foran Monjasa Park fra 1 time før kampstart, så længe at der stadig er tilgængelige pladser. Der tages forbehold for at der kan blive udsolgt op til kampen. Derfor anbefaler vi igen, at du køber billet online allerede nu, for at være sikret en plads til kampen.

Har du sæsonkort, fribillet, gavekort, medlemskort til Red Pride eller er under 15 år, så skal du melde din ankomst her:
https://fcfredericia.dk/billetter/saesonkort/
Du skal markere hvilken sektion du ønsker at sidde i, så vi kan holde øje med hvor mange personer vi har i hver sektion, samt du skal markere hvilken type billet du har, som du skal medbringe til indgangen.

Uanset hvilken type billet du har eller er under 15 år, så vil du blive bedt om at fremvise din billet/ID i indgangen samt oplyse dit navn som krydses af, inden at du får adgang til Monjasa Park.

Har du det gule medlemskort til Red Pride kan du KUN komme ind i fanafsnittet.
Har du alm. billet, fribillet, gavekort, er under 15 år eller sæsonkort, så kan du komme ind over det hele på Monjasa Park.

Ønsker du at sidde på hovedtribunen, så benytter du dig af parkeringspladsen foran Monjasa Park og går ind af hovedindgangen. I benytter indgangen helt ude til venstre ved hovedindgangen.

Skal du på sidde på fanafsnittet, så skal du parkere på nordsiden af Monjasa Park og benytte dig af indgangen ved fanafsnittet på østsiden af Monjasa Park ved siden af børnehaven.

For yderligere spørgsmål, kontakt Christian Johansen på cj@fcfredericia.dk