Årets første hjemmekamp blev ikke en ønskedag på kontoret for FC Fredericia, da vi måtte se os slået af ligaens stærkeste udehold i form af Esbjerg. Der hersker sig ikke tvivl om holdets skuffelse, dog var der i søndagens opgør flere gode momenter at tage med sammenlignet med forårssæsonens indledende kamp mod Viborg. Vi snakkede derfor med en af de personer, som var med til at stabilisere tingene defensivt, nemlig Tobias Anker.

”Modsætning til kampen i Viborg, så formår vi at holde den her kamp åben. De scorer dog på et flot mål, og så er der lidt individuelle fejl. Men altså vi gør det bedre i dag”, siger forsvarsklippen. Hjemmeholdet fik også indkasseret blot et enkelt mål, hvilket er bedring fra Viborg-kampen. Dog er fællesnævneren for begge kampe, at vi ikke hat fået point mod to store mandskaber.

”Det er klart, at vi har mødt to gode hold, men alle hold i den her liga er gode. Vi skal på vores gode dage nok få tre point, så vi kigger fremad og skal gøre vores bedste i næste kamp”, uddyber Anker.

Afslutningsvis ser han frem til fredagens kamp, da holdet har muligheden for at rejse sig og få forårets første point. Se hvilke forventninger han har til opgøret og ikke mindst hele interviewet her: