FC Fredericia vandt overbevisende, da HB Køge fredag aften kom på besøg. Det var til trods for, at cheftræner, Michael Hansen, havde rystet posen og havde roteret en del i truppen. Det betød, at flere spillere, som har været indskiftere eller skadet, fik væsentlig mere spilletid i fredagens opgør. En af dem, der var tilbagevendt fra skade og endelig kunne starte inde igen, er Tobias Anker. Forsvarsklippen har døjet med skade, som har holdt ham ude i store dele af foråret, så han var glad for at være tilbage på grønsværen:

”Det var super skønt. Det er noget, jeg har ventet på. Jeg har brugt en del timer i styrkecenteret, så det var dejligt at starte inde igen.”, udtaler han.

Herudover var han meget glad for holdets præstation, der var tilstrækkelig til at høste tre point i opgøret mellem oprykningsspillets nummer fem og seks:

”Det var en dejlig kamp. Vi sad på kampen, og vi fik scoret tre gode mål. Vi havde overtaget i det meste af kampen, og ja, det var en skøn kamp at være en del af.”, uddyber Anker. Han mener også, at modstanderen gav fredericianerne kamp til stregen til trods for resultatet, men hjemmeholdet spillede en god kamp og trak derfor det længste strå:
”HB Køge er ikke et dårligt hold, men vi spiller en god kamp, og det er derfor, vi sad på dem.”

I interviewet kommer han også ind på, hvordan holdet skal gribe de resterende kampe an. Der er nemlig fire opgør tilbage, og her taler Anker om, at de skal være ’’the best of the rest’’. Se interviewet for at blive klogere på, hvad han mener med det.