Det var mere end to måneder siden, at FC Fredericia havde været på træningsbanen sammen. I dag, onsdag den 13. maj, var første gang, at spillerne var samlet om det de elsker mest – nemlig at spille fodbold.

Formen var blevet holdt ved lige derhjemme, så onsdagen blev brugt meget med bolden. For holdets anfører, Christian Ege, var det dejligt at være i gang igen.

“Det har været en lang pause, hvor man har skulle træne selv. Det har været fint i en periode, men som tiden er gået, så har det været et irritationsmoment, at der ikke har været nogen afklaring på, hvornår vi skulle starte. Man har gået og blevet mindre og mindre motiveret for at holde sig i gang. Så er det dejligt, at der kom noget afklaring på det og super rart at komme i gang med det igen og se de andre igen”.

Christian Ege var spændt på at møde sine holdkammerater igen efter pausen. En pause, som anføreren har brugt sammen med familien.

“Jeg har naturlig nok brugt meget tid derhjemme med min kæreste og min lille pige. Den ene af dem har været besværlig og har haft svært ved at sove om natten. Men barnet har det rigtig godt. Så har jeg brugt tid i haven og med familien, har jeg brugt en masse tid. Så har jeg også brugt tiden på at studere lidt det, som vi har rendt og lavet, før vi blev sendt hjem.”

Hør hele interviewet i videoen herunder: