Fredag aften blev det til en 2-0-sejr på udebane mod Viborg FF for FC Fredericia. Sejren kom i hus efter en kamp, hvor FC Fredericia præsterede på et højt niveau.

Derfor var det heller ikke helt overraskende, at stemningen var ganske god i omklædningsrummet efter kampen. Det fortæller anfører Christian Ege.

“Den er god. Den er rigtig god. Nogle gange så kan man tage op og spille mod et hold som Viborg, som har ekstremt mange dygtige spillere og et godt, og så kan man være ekstrem heldig. Den måde, som vi spiller på i dag, den er jeg ekstremt stolt af. Den er jeg enormt stolt af at være en del af. Det er først om fremmest det der er fedt ved sejren.”

Dagens modstandere fra Viborg FF var det samme hold, som slog FC Fredericia med 3-1 i den sidste kamp før Corona-pausen. Dengang var det dem, som kunne være meget tilfredse med både resultatet og spillet.

Det var dog helt anderledes i dag, og det har anføreren nogle bud på hvorfor.

“Vi spiller med et ekstremt stort mod i dag. Vi er rigtig godt forberedte og gode til at tage chancer de rigtige steder. Det gør, at vi sat vores spil på en helt anden måde. Stort mod var nøglen til sejr.”

Hør hele interviewet med Christian Ege i videoen herunder: