Den 1. juli 2016 tog Andreas Oggesen turen fra SønderjyskE til FC Fredericia. Den dengang 22-årige midtbanespiller havde spillet 65 kampe for Superliga-klubben, men fik ikke sin kontrakt forlænget. Derfor tog han turen nordpå til fæstningsbyen.

Her bed han sig fast som starter nærmest fra dag og siden da, har han ikke afgivet den position. I den seneste FC Fredericia-kamp, en kamp i NordicBet Ligaen mod Skive IK, spillede den blonde midtbanespiller således sin kamp nummer 100 for FC Fredericia.

”Det var egentligt som alle andre kampe. Jeg fik det først at vide lige inde kampen, så det var ikke noget, som jeg tænkte over. Det er gået hurtigt. Jeg synes, tiden er fløjet afsted. Jeg har været her i lidt over tre år nu. Jeg nyder at være her, og er mega glad over den beslutning, jeg tog dengang, jeg kom hertil.”

Andreas Oggesen har oplevet både op- og nedture i sin tid i klubben. Glippede oprykninger, en pokalsemifinale og flere gode præstationer i FC Fredericia-trøjen er det blevet til. Det er derfor en tilfreds Andreas Oggesen, som ser tilbage på sin tid i FC Fredericia.

”Jeg ser tilbage på min tid her med glæde. Vi har en fed spillestil og en fed måde, vi spiller fodbold på her i klubben. Vi har nogle fede ambitioner og går ind til kampene på en fed måde. Vi vil gerne dominere kampene, og spiller fodbold på en måde, som jeg godt kan lide. Jeg nyder hver et sekund her.”

Andreas Oggesen er også glad for sine holdkammerater som for ham, har en stor betydning for den gode sæson. Med sine 100 kampe er Andreas Oggesen samtidig den i truppen, som har spillet fjerde flest kampe for FC Fredericia.

Han er altså en af de spillere, som har været længst tid i klubben, og har dermed også været med i den fantastiske udvikling, som er sket. Ikke kun på banen, men også på tribunerne.

”Det er fedt. Det er noget, som vi mærke til. Både hjemme, men også ude. Jeg tror, at det var i slutningen af sidste sæson, hvor de begyndte at oprette en fangruppe, og det har virkelig flyttet os. Det virker som om, at der kommer flere og flere på stadion, så det er mega fedt. Jeg husker den kamp på Vejle Stadion, hvor de nærmest overdøvede Vejle. Det var en stor oplevelse.”

Med sin kamp nummer 100, er Andreas Oggesen nu kun 27 kampe fra at overhale Dennis Høegh som nummer 25 på listen over flest kamp i FC Fredericia-trøjen. Han har dog stadig et stykke op til Jes Bekkes 371 kampe for klubben.