Søndag den 22. september går det endnu en gang løs på Monjasa Park, når NordicBet Ligaens nummer otte, Fremad Amager, kommer på besøg.

De seneste to kampe for FC Fredericia er begge endt 2-2 mod Skive IK og Nykøbing FC. Søndag klokken 14, skal FC Fredericia dermed forsøge igen at komme tilbage på vindersporet. Det bliver dog ikke let, mener midtbanespilleren Andreas Oggesen.

“Jeg tror, at det bliver en tæt kamp. Det er et godt hold, vi skal møde. Et hold der er gode på bolden. Det bliver en kamp om at få fat i bolden. Dem som er bedst med bolden, tror jeg får overtaget kampen. Det bliver en tæt kamp, hvor vi skal fortsætte de gode offensive takter, og så skal vi være lidt bedre til at lukke af bag til, så tror jeg, at vi vinder kampen.”

Fremad Amager er efterhånden et hold, som FC Fredericia kender godt. I sidste sæson blev det til to nederlag og en sejr mod holdet fra Sjælland, og Andreas Oggesen forventer ikke de store overraskelser søndag klokken 14.

“Vi har haft en meget normal uge, hvor vi har set lidt video på Fremad Amager. Vi kender dem jo fra sidste år, hvor vi tabte derover med den træner, som de har nu, så jeg tror, at det bliver lidt af det samme. Vi træner frem mod det og kigger lidt video, men ellers er det helt normal forberedelse.”

Hør hele interviewet med Andreas Oggesen herunder, hvor han også fortæller lidt om sit 100-kamps-jubilæum mod Skive.