Når FC Fredericia onsdag aften klokken 18 går på banen mod Hatting-Torsted, er det mod et hold, som til dagligt gør sig i Serie 1. Det er derfor en forholdsvis ukendt modstander, som venter FC Fredericia-spillerne, og cheftræner Jonas Dal indrømmer da også, at han ikke kender meget til onsdagens modstander.

Hvordan forbereder man sig til et hold, som man ikke kender så godt?

“Der er jo ikke rigtig noget videomateriale på Hatting-Torsted, og jeg har ikke haft mulighed for at tage ud og scoute på nogle af deres træningskampe, men jeg tror, at hvis vi er rigtige gode til at spille vores spil og gøre det, som vi ved, at vi er gode til, så skal det også være nok overfor Hatting-Torsted. Det er rigtigt, at det er svært at forberede sig på et hold, som man aldrig rigtigt har set før og ikke rigtigt kan finde noget materiale på, men jeg tror langt hen ad vejen, at det nok skal gå.”

Til opgaven i pokalturneringen skal man ikke nødvendigvis regne med, at det bliver alle de samme spillere, som har deltaget i de første to kampe i NordicBet Ligaen, som indtager banen. Jonas Dal fortæller, at han vil give chancen til nogle af de spillere, som ikke har fået så meget spilletid.

“Først og fremmest så er det en runde i pokalturneringen, og vi skal videre i den. Dernæst så skal vi bruge kampen til at få nogle af dem, som ikke har været i kamp i kamp, og også gerne fra start og se, hvad det er, at de indeholder. Selvom vi jo tit ser det til træning og prøvet det til nogle træningskampe, så er det altid noget andet, når der er noget på spil.”

Kampen spilles onsdag den 07/08 klokken 18.00 på Torsted Stadion.