FC Fredericia kan undgå at skabe en stime af nederlag i slutspillet, når FC Helsingør besøger Monjasa Park søndag klokken 14. I den anledning talte vi med det unge midtbaneprofil, Alexander Jensen, som giver sit syn på slutspillet indtil videre samt forventningerne til den kommende kamp.

”Det er ikke den bedste start, vi har fået på slutspillet. Men det er også to svære kampe, vi har haft. Det er to modstandere, som er bejlere til at komme i Superligaen. Så man har kunne se, at vi har et stykke vej op til der, hvor vi forhåbentlig kan komme på et tidspunkt.”, udtaler det unge talent.

”I Viborg-kampen bliver vi slået på de fleste parametre, og de scorer to hurtige mål. Så der spiller vi ikke specielt godt, men mod Esbjerg er vi egentlig okay gode i 1.halvleg, hvor vi spillede på vores præmisser. Men i 2.halvleg udnytter de vores små fejl, som vi laver, og så straffer de os der.”, reflekterer Alexander på de foregående kampe i slutspillet.

Alexander Jensen, som i den her sæson har fået spilletid på diverse positioner, hvor han primært har ageret som back- og midtbanespiller, glæder sig til at tage revanche mod Helsingør. Det sjællandske mandskab har nemlig overtaget på fredericianerne i de seneste 7 indbyrdes kampe. Derfor forventer han, at det bliver en lige duel om de tre point.

”Jeg tror, det bliver en fed fodboldkamp. Det er to hold, som vil presse hinanden, så det skal nok blive en fed og livlig kamp. Og så skal vi tage revanche, eftersom vi har tabt 2-1 her (på Monjasa Park) og 1-0 derover (på Helsingør Stadion), så jeg tænker, at vi skal tage revanche.”, siger han.

Til sidst kommer han ind på det faktum, at der kommer fans på stadion igen. Det ser han frem til, idet han endnu ikke har oplevet den store kulisse som FC Fredericia-spiller. Se med her: