På søndag tager FC Fredericia til Roskilde, hvor FC Roskilde er modstanderen i 7. runde af NordicBet Ligaen.

Netop FC Roskilde havde vi store problemer med i to ud af tre kampe i sidste sæson, hvor vi måtte se os besejret med henholdsvis 1-7 og 2-3.
Siden da er der sket meget både i FC Roskilde og hos os.
FC Roskilde har skiftet markant ud i truppen og på trænerbænken og samtidig er de gået fra et fuldtids setup til et deltids setup. Vi har også sagt farvel til et par spillere og fået nogle nye ind.

På papiret vil flere nok mene at FC Fredericia er favoritter til søndagens kamp, specielt hvis man kigger på den nuværende stilling i NordicBet Ligaen. Men sådan ser Alexander Nybo ikke på det.

“Det er et helt anderledes hold vi skal møde i forhold til sidste sæson. Det virker til at de er ved at finde sig selv, efter al den turbulens der var hos dem i sidste sæson.
Vi skal dog have respekt for FC Roskilde, da det er svært sted at spille og der er ingen lette kampe i denne række”, siger Alexander Nybo.

FC Roskilde har i starten af denne sæson ikke haft problemer med at score mål. FC Roskilde har scoret ligeså mange mål som vi har lukket ind, så umiddelbart kan det godt ligne en kamp, hvor der bliver scoret en del mål.

“Sidste sæson da vi mødte FC Roskilde blev der i alle tre kampe scoret en del mål. Vi vandt den første kamp derover i sidste sæson med 3-0, så dette vil vi gerne gentage”, slutter Alexander Nybo.

Foto: Mphoto

I kan se hele interviewet med Alexander Nybo her: