På søndag den 31. maj klokken 15.00 står den igen på fodbold i Nordicbet Ligaen, når FC Fredericia skal en tur til Hjørring for at besøge Vendsyssel FF.

Det bliver første gang i over to måneder, at FC Fredericia-spillerne skal spille en turneringskamp. Selvom det bliver uden tilskuere, ser målmand Alexander Nybo frem til kampen.

“Det begynder i hvert fald at lugt af fodbold, vil jeg sige. Tilskuere eller ej, så er det dejligt at være tilbage. Allerhelst med masser af tilskuere og stadionstemning. Men jeg tror også, at der er rigtig mange, som bare er glade for, at vi er kommet i gang igen. Det er jeg i hvert fald også.”

I den sidste kamp inden turneringen lukkede ned, spillede Alexander Nybo og holdkammeraterne på Monjasa Park mod Viborg FF for tomme tribuner. Så situationen i Hjørring bliver ikke helt ny.

“Det gør i hvert fald, at man altid kan høre hvad hinanden siger. Der er ikke så mange undskyldninger for ikke at kunne snakke sammen. Det er lidt anderledes, fordi det runger rigtig meget. Det er anderledes, og jeg ved godt, hvad jeg foretrækker.”

Senest FC Fredericia mødte Vendsyssel FF var den 28. juli i sæsonpræmieren. Her blev det til et 1-2-nederlag. Men siden da er der sket en del i begge klubber.

“Jeg tror, at det er et helt andet hold, end vi mødte i starten af sæsonen. De har fundet sig selv, og tilvænnet sig at spille i 1. division igen. Jeg synes, at de ser stærke ud. De har masser af profiler, og spillere med masser af erfaring. Det bliver ikke nogen nem kamp. Det er helt sikkert.”

Hør hele interviewet med Alexander Nybo i videoen herunder: