Torsdag aften klokken 19.30 tager FC Fredericia imod HB Køge hjemme på Monjasa park i NordicBet Ligaen.

Det bliver et FC Fredericia med stor selvtillid, som vender tilbage til hjemmebanen efter en sejr på hele 5-0 senest i Nykøbing. Målmanden Alexander Nybo ser derfor frem til kampen.

“Det bliver en interessant kamp, synes jeg. Vi kommer med et godt udgangspunkt fra i søndags, som var en fin kamp fra vores side af. Alt flaskede sig mere eller mindre for os. Det bliver en kamp, hvor vi skal holde fast i de ting, som vi er gode til. Nu fik HB Køge også en sejr i søndags, så det bliver spændende at se, hvad de kommer med.”

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er blevet scoret lidt for mange mål mod FC Fredericia i denne sæson. I den seneste kamp i Nykøbing blev det dog til et clean sheet, og det glæder naturligvis målmanden.

“Det er selvfølgelig altid rart. Det bedste er selvfølgelig at vinde, og det har vi også gjort i den tid, hvor vi ikke har holdt buret rent. Men det betyder da lidt ekstra. Jeg var nok den eneste, som koncentrerede sig ekstra meget om at holde nullet, da der manglede et kvarter. Det betyder lidt mere, end man måske lige går og tror. Så det håber jeg, vi gør igen mod HB Køge.”

Alexander Nybo ser frem til at komme tilbage til Monjasa Park og spille. Han nyder at være i klubben, og er glad for den opbakning, som holdet får – både ude og hjemme.

“Det betyder rigtig meget at spille hjemme. Siden Red Pride er kommet til, har det været noget helt andet at spille på hjemmebane. Det giver lidt mere adrenalin. Stor, stor kredit til drengene, som står der hver eneste gang. De er for fede de drenge der. Det er blevet meget federe at spille på hjemmebane.”

Hør hele interviewet med Alexander Nybo i videoen herunder: