I går blev det officielt, at en af de dygtigste profiler i klubben har valgt en ny adresse. Agon har nemlig skiftet FC Fredericia ud med Kristiansund BK, der spiller i den bedste norske række. For to år siden blev Agon FC Fredericia-spiller efter en hektisk tilværelse i Vejle. Det var en spiller, som var motiveret fra dag et og ønskede at gøre en forskel. Den offensive profil ser tilbage på tiden i fæstningsbyen som god, og han er især glad for klubbens tiltro til ham. Tilliden gav ham tro på tingene og på sig selv, hvilket har gjort ham til en indflydelsesrig skikkelse på og uden for banen.
”Jeg kommer til at savne mange ting, men mest af alt kommer jeg til at savne den daglige gang i klubben i omklædningsrummet. Jeg har nærmest hver eneste dag glædet mig til at komme ned i klubben og hygge mig med mine holdkammerater før og efter træningerne.”, siger Agon.


Med selvtillid og en masse tro på egne evner har den kreative force været med til at præstere nogle flotte fodboldøjeblikke i den røde trøje. Det er kommet til udtryk ved flotte langskudsmål, ellers har han på bedste vis tørret 2-3 mænd af, før han har lagt bolden over stregen. Dog er der et stærkt minde, som Agon vil huske fra tiden i FC Fredericia:
”Det må være min anden kamp for klubben, hvor jeg kom ind efter pausen og fik udlignet i overtiden mod Nykøbing, efter at Høegh for en gang skyld spillede bolden til mig. Det var en rigtig stor forløsning for mig at få scoret det mål, og den følelse husker jeg tit tilbage på.”, udtaler han.


Agon føler ikke kun, at han har oplevet en fodboldudvikling i klubben. Han mener nemlig også, at han er vokset og blevet mere moden som person og kan tage en masse erfaringer med til det norske eventyr. Disse oplevelser og erfaringer vil han tænke tilbage på med stor stolthed og ydmyghed, hvor han især gerne vil takke nogle personer:
”Jeg vil først og fremmest sige tak til de fans, der altid har været der uanset resultatet. Det har virkelig været ekstra fedt at spille for fanklubben, og jeg håber ikke, at corona har taget gejsten fra jer. Jeres støtte gør det hele federe. Derudover vil jeg fremhæve min gamle folkeskolelærer, Jørgen Vesterlund Jensen, som altid har været der og støttet klubben. Til sidst tak til alle i FC Fredericia for at gøre min tid uforglemmelig.”, slutter han af med.
Endnu en gang ønsker alle i klubben held og lykke til Agon Mucolli – tak for indsatsen.

Agon har ønsket at få billedet med Lukas Enevoldsen og Martin Mikkelsen med i artiklen, da det har været to personer, som han har holdt meget af i klubben.