De 812 tilskuere på Monjasa Park valgte søndag eftermiddag målscoreren til 1-0, Agon Mucolli, som kampens bedste spiller i 3-2-sejren.

Den driblestærke kantspiller spiller da også en fremragende kamp, hvor han gang på gang drev gæk med Hvidovre IF´s forsvar. Efter kampen var Agon Mucolli også selv ganske glad for præstationen.

“Det gik op i en højere enhed i dag. Mine driblinger de lykkedes og den første, jeg sparker ind, den sidder også helt oppe i krogen. Desværre dribler jeg et par stykker, men så brænder jeg, hvor jeg kan lukke kampen til 4-2, så det var ikke så godt. Udover det så følte jeg, at det lykkedes meget godt for mig i dag.”

Det eneste negative at sige om præstationen fra Agon Mucolli er da også, at det ikke bliver til mere end det ene mål. For FC Fredericia-spilleren spillede til mere end det.

Det var dog nok til at hente sejren sammen med sine holdkammerater, og det betyder, at FC Fredericia nu ligger nummer et. Det er Agon Mucolli godt tilfreds med.

“Det betyder vel altid noget, at ligge nummer et. Det er også det, at vi spiller godt, og vi vinder. Så mangler vi bare ikke at lukke så nemme mål ind, fordi i dag burde vi vinde med et par stykker. Alligevel går det hen og bliver spændende, og vi vinder kampen på et lidt heldigt hjørnesparksmål.”

Hør hele interviewet med Agon Mucolli i videoen herunder: