På onsdag når vi spiller imod Vejle Boldklub, så tager vi til Vejle med en gammel Vejle spiller i truppen, Agon Mucolli.
Agon kom til FC Fredericia tidligere på året fra netop Vejle Boldklub.

“Jeg forventer at det bliver en god kamp imod Vejle, som er et OK hold. Vejle kommer med en 3-0 sejr fra Vendsyssel og en masse selvtillid, men det gør vi også.
Det er samtidig første gang at jeg skal spille imod min lillebror, så det bliver specielt. Der er ikke noget specielt for mig i at vi skal spille imod netop Vejle, men kun at det er min lillebror jeg skal spille imod”, siger Agon Mucolli.

Der er ikke mange spillere, som kan komme til at stå overfor sin egen bror i en gældende fodboldkamp. Agon har nemlig en lillebror som til dagligt spiller i Vejle.

“Jeg har i forvejen håneretten til dagligt derhjemme, så det er jeg vant til. Jeg kender selvfølgelig lidt til min bror som spiller og lidt til de øvrige spillere i Vejle, men ikke som klub og hold. Jeg tror ikke at de endnu er klar over hvilke 11 spillere som skal spille kampen, ligesom vi heller ikke har dette på plads endnu”, slutter Agon.

Foto: Mphoto

Se hele interviewet her: