Søndag klokken 14 slår Monjasa Park dørene op for sidste gang i efterårssæsonen, når Skive IK kommer en tur på besøg.

Første gang FC Fredericia mødte Skive IK blev det til en 2-2-kamp efter FC Fredericia havde været foran 2-0. Agon Mucolli håber på, at holdet kan holde bedre fast denne gang.

“Hvis vi får samme start, som sidste gang, så lover det i hvert fald godt. Hvis vi så kan komme lidt bedre ud til anden halvleg, så er jeg sikker på, at vi nok skal tage de tre point.”

I den seneste kamp blev det til en scoring for Agon Mucolli, da han cementerede 2-0-sejren over FC Roskilde. Den præstation kom efter en kamp, hvor han havde siddet på bænken, så kantspilleren var glad for at komme ind og bidrage.

“Jeg var selvfølgelig skuffet over ikke at starte inde, men det var ikke fordi der var en ekstra ild. Jeg tænkte bare på, at jeg skulle ind og gøre det, som jeg altid gør, og så scorede jeg heldigvis en kasse.”

I onsdagens kamp mod FC Roskilde blev det til sæsonens tredje clean sheet, og selvom det var en fin kamp, er der stadig ting, som Agon Mucolli kan ses forbedret.

“Vi stod lidt lavere mod Roskilde, men vi skal være en del bedre på bolden mod Skive på Søndag. Men hvis vi står ligeså solidt defensivt, og bliver lidt bedre på bolden, så er jeg sikker på, at det nok skal gå godt.”

Hør hele interviewet med Agon Mucolli i videoen herunder: