De første 25 minutter af opgøret var meget jævnbyrdige uden de helt store chancer, men med masser af intensitet og nerve.

Efter 28 minutter kom så den første store chance i kampen. Den faldt til Vendsyssel FF. Jacob Buus mistede bolden i bagerste kæde, og så opstod en stor chance til Emmanuel Ogude, men Nybo reddede i målet.

På det efterfølgende hjørnespark kom der en Vendsyssel spiller højest, men Jacob Buus gjorde skaden god igen, og headede bolden væk på stregen.

Efter 36 minutter udbrød der jubel blandt tilskuerne på Monjasa Park. Anders Holvad modtog en dyb bold, tog den med og så prikkede han den forbi Nicolai Flø i målet til 1-0.

Tre minutter senere opstod der så en chance til Vendsyssel, men Nybo reddede et forsøg mod den fjerneste stolpe.

Efter 42 minutter kom der så en ny stor chance til FC Fredericia. Kristian Kirkegaard smed bolden på tværs inde i feltet, hvor Steven Enna kom forrest, men Føl reagerede hurtigt inde i målet.

Der skete ikke yderligere i første halvleg, og så gik de to hold til pause ved stillingen 1-0.

Anden halvleg startede med en stor chance til Vendsyssel FF. Efter 50 minutter blev et frispark sparket over i det bagerste område. Her kom en Vendsyssel spiller højest, men Nybo reddede i målet.

55 minutter inde i opgøret modtog Steven Enna en bold godt udefra feltet fra Mathias Gertsen, og han huggede til kuglen mod fjerneste stolpe, men den gik lige forbi målet.

Efter 59 minutter blev Anders Holvad farlig igen. Han tog et pat træk ind i banen og trykkede af udenfor feltet, men lige forbi fjerneste stolpe.

68 minutter inde i opgøret skaber en høj bold inde i Fredericias felt lidt kaos. Alexander Nybo bliver presset og får ikke bokset bolden væk, og så kom der en nedfaldsbold ned til Emmanuel Ogude, der sparkede bolden ind i målet til 1-1.

Efter 71 minutter foretog FC Fredericia deres første udskitning. Ud gik Anders Holvad, og ind kom Agon Mucolli.

Efter 77 minutter foretog FC Fredericia deres anden udskiftning. Ud gik Kristian Kirkegaard, og ind kom Nikolaj Kirk.

Efter 82 minutter kom FC Fredericia så bagud. Tiemoko Konaté vendter rundt på en tallerken i feltet og afsluttede mod korteste stolpe, hvor Nybo ikke nåede ned. 1-2.

84 minutter inde i opgøret kom der så en kæmpe chance til Vendsyssel igen, men Nybo afviste forsøget med en vanvittig redning.

Efter 88 minutter modtog Mathias Gertsen bolden i en helt fri position på kanten af feltet, men han afsluttede lige på Flø i målet.

90 minutter inde i opgøret foretog FC Fredericia deres sidste udskiftning. Ud gik Jacob Buus, og ind kom Victor Ezekiel Dawaa.

Der skete ikke yderligere i opgøret og så endte kampen 1-2 til Vendsyssel FF.

Næste opgør for FC Fredericia er d. 4/8, når drengene skal en tur til HB Køge. Kampstart kl. 14:00.